Preview

Karriere

Vi trenger deg

Vi setter folk først

Hvordan den fjerde teknologiske revolusjonen vil se ut er usikkert, men én ting er sikkert: Den vil bli formet og drevet frem av mennesker.

Å jobbe hos Smidige gir deg ikke bare verktøyene for å møte framtidens teknologiske utfordringer, men også tilgang til et enestående miljø.

Ledige stillinger

Ledige stillinger

Hvorfor jobbe i Smidige?

Smidige setter stor pris på og styrker kompetansen til våre ansatte. Det er slik vi har satt sammen et team som teknologitalenter søker seg til.

Som en del av Smidige-teamet kan du føle deg trygg på at dine ferdigheter er høyt verdsatt. Her får du anledning til å anvende din kunnskap på diverse utfordringer. Vi legger til rette for at du kan vokse, innovere og forme framtidens teknologi sammen med kollegene dine.

Utforsk våre karrieremuligheter

Utforsk våre karrieremuligheter

Careers
careers careers

Vi sier NEI til diskriminering

Vi tar avstand fra all form for diskriminering i arbeidslivet og arbeider for like muligheter for alle. Smidige er en arbeidsgiver som setter likestilling høyt.

  Klar til å akselerere din skybaserte reise?

  • Legg igjen meldingen din,
   så kommer vi tilbake til deg snart.

   Du kan også nå oss via hei@smidige.no  Ved å klikke "Send" samtykker du til at Smidige lagrer informasjonen din slik at du kan motta informasjon relatert til våre tjenester. Les mer om hvordan vi behandler dine data i vår personvernerklæring.

  Send

  Send