Konsulenttjenester

Programvareutvikling

Smidig tilnærming til programvareutvikling

Digital transformasjon krever moderne applikasjoner som kan utnytte teknologi og data samtidig som de leverer enestående brukeropplevelser.

Våre utviklere omskaper gode ideer til virkelighet ved hjelp av teknologi og kode. Applikasjonsutvikling inkluderer alt fra app-utvikling, UX-design, lavkoding og lette komponenter, til mer avansert systemutvikling.

 • Software Software
  Tilpasset applikasjonsutvikling

  Smidiges utviklere skreddersyr løsninger fra grunnen av, slik at de glir sømløst inn i eksisterende miljøer og systemer.

 • Software Software
  Plattformbasert tilpasning av produkter

  Med en dyp forståelse av teknologiske plattformer og komponenter, lager vi programvare med den ideelle sammensetningen av nye løsninger og skreddersydd teknologi.

 • Software Software
  Redesign av eldre applikasjoner

  Vi gir gamle systemer nytt liv ved å gi dem ny design, omskrive koden, flytte dem over til moderne plattformer og revidere arkitekturen.

Vi ivaretar bedriftstransformasjonen

Vi samarbeider gjerne med våre arkitekter, prosjektledere, designere, utviklere, testere, infrastruktur- og sikkerhetseksperter for en helhetlig leveranse. Vi arbeider selvfølgelig i en agil tilnærming, og DevOps er en sentral del av vår tilnærming.

 • 1
  Digital virksomhet

  Vi tilbyr løsninger for forretningsprosesser, analyse, medarbeiderinvolvering og engasjement. Dette inkluderer ERP-systemer, prosessautomatisering, kunnskapshåndtering og mer. Vårt mål er å hjelpe deg med å optimalisere og effektivisere virksomheten din gjennom skreddersydde løsninger.

 • 2
  Kundeopplevelse

  Vi tilbyr løsninger for å automatisere tjenester, salg, analyse og kommunikasjon med kunder. Dette omfatter kundedataadministrasjon, automatisering av kundeservice, kundeportaler og mer. Målet vårt er å hjelpe deg med å forbedre kundeopplevelsen og effektivisere interaksjonen med kundene dine.

 • 3
  Digital handel

  Vi leverer løsninger som effektivt håndterer B2C- og B2B-transaksjoner, samhandling og administrasjon. Dette inkluderer sikker regnskapsføring, sømløs administrasjon av dokumentlivssyklus og e-handel. Vi kan hjelpe deg med å optimalisere leverandøradministrasjon, fakturering, regnskap og mer, slik at du kan drive en vellykket virksomhet med en smidig administrasjon av transaksjoner og samhandling.

 • 4
  Dataanalyse

  Vi tilbyr løsninger som gjør det mulig å utnytte både historisk og sanntidsdata for å ta informerte forretningsbeslutninger og utvikle strategier. Dette inkluderer big data management, avviksdeteksjon, datavisualisering og mer. Ved å håndtere store datamengder og analysere dem på en strukturert måte, hjelper vi deg med å oppdage mønstre, trender og muligheter som kan gi verdifull innsikt i virksomheten din og støtte strategisk utvikling.

Ønsker du en uforpliktende prat med oss om programvareutvikling?

Kontakt oss

Kontakt oss

Vårt egenutviklede rammeverk for programvarelevering

 • Forretningsanalyse

  Våre forretningsanalytikere samler, analyserer og ordner både funksjonelle og ikke-funksjonelle krav. Dette følges deretter opp med et detaljert veikart for utvikling av løsningen.

 • Prototyping

  Teamet vårt utformer wireframes og prototyper basert på resultatene fra forretningsanalysen for å vurdere programvarens gjennomførbarhet og få tidlige tilbakemeldinger.

 • Produktdesign

  Våre UI/UX-designere analyserer de innsamlede kravene og prototypene og bruker dette til å forme produktet. Vi definerer brukere og scenarier i forhold til bruksområde, navigasjon og interaktive elementer.

 • Utvikling

  Smidiges utviklere skreddersyr løsninger basert på firmaets smidige prinsipper, og deler prosessen opp i korte iterasjoner med kjappe leveranser. Dette styrkes av løsningenes enkle styring, integrasjon og skalerbarhet.

 • Kvalitetssikring og testing

  Vi kombinerer utvikling med kontinuerlig kvalitetssikring og testing for å garantere programvarens ytelse og oppførsel, samt for å evaluere funksjonaliteten til alle programvarekomponenter.

 • Vedlikehold og support

  Vi tilbyr forskjellige nivåer av programvarestøtte basert på dine behov, og tar for oss et vidt spekter av utfordringer, som programvareoppdateringer, funksjonelle forbedringer, ytelsesovervåking og mer.

La oss gjøre ditt neste programvareprosjekt til en suksess
Book en konsultasjon med Smidige

Book nå

Book nå

Tjenester

Komplett tjenesteomfang

Alle tjenester

Alle tjenester

IT-konsulenter
Icon

Vi hjelper med å sikre at nåværende og fremtidige forretningsbehov er dekket. Med hjelp fra Smidige vil du kunne utnytte IT-infrastrukturen din til det fulle.

Programvareutvikling
Icon

Vår smidige tilnærming gjør at vi kan tilby høykvalitets programvareløsninger som møter de skiftende kravene mer kostnadseffektivt og raskere enn noen gang før.

Cloud
Icon

La oss gjennomgå den nåværende infrastrukturen dere har før dere går over til skyen, eller identifisere underutnyttede ressurser som begrenser effektiviteten av skytjenestene deres.

Atlassian
Icon

Vår Atlassian tjenesteportefølje dekker alle trinnene nødvendig for en vellykket transformasjon, en sømløs overgang, og et sertifisert oppsett av systemet deres.

Administrerte IT-tjenester
Icon

Reduser kostnadene knyttet til applikasjonsbruk betydelig og hold systemfunksjonaliteten oppdatert ved å benytte Smidiges administrerte tjenester, mens dere fokuserer på kjernevirksomheten.

DevOps & Automatisering
Icon

DevOps bidrar til å forbedre din daglige arbeidshverdag, ytelse, inntjening og lønnsomhet. Det dreier seg om kulturendring og utvikling av smidige organisasjoner.

  Klar til å akselerere din skybaserte reise?

  • Legg igjen meldingen din,
   så kommer vi tilbake til deg snart.

   Du kan også nå oss via hei@smidige.no  Ved å klikke "Send" samtykker du til at Smidige lagrer informasjonen din slik at du kan motta informasjon relatert til våre tjenester. Les mer om hvordan vi behandler dine data i vår personvernerklæring.

  Send

  Send