Konsulenttjenester

DevOps & Automatisering

Vi kobler Devs med Ops

Smidige tilbyr DevOps-tjenester for å hjelpe bedrifter i alle størrelser med å automatisere distribusjon av ende-til-ende-applikasjoner og sikre skalerbarheten og sikkerheten til infrastrukturen.

Vi hjelper bedrifter med å etablere transparente og raske leveringssykluser, samt forbedrer kvaliteten på implementerte løsninger og etablere samarbeidsdrevne, tverrfunksjonelle team, ved å knytte utvikling til drift.

 • Software Software
  Tekniske fordeler

  - Kontinuerlig distribusjon av applikasjoner
  - Tilrettelagt planlegging av utgivelser
  - Effektiv problemløsning

 • Software Software
  Forretningsmessige fordeler

  - Raskere funksjonslevering
  - Stabile miljøer
  - Frigjøring av ressurser til forretningsutvikling

 • Software Software
  Fordeler for ansatte

  - Forbedret fleksibilitet og engasjement
  - Tilrettelagte arbeidsflyter for samarbeid
  - Kompetanseheving på individuell og teamnivå

DevOps konsulenttjenester

Administrert DevOps hjelper dere med å automatisere og akselerere programvareintegrering, testing og levering. Tjenesten vår inkluderer en problemfri CI/CD-pipeline, infrastrukturstøtte (servere, nettverksenheter, spesialprogramvare) og system- og tjenesteadministrasjon.

 • 1
  DevOps vurdering

  Vi går gjennom nåværende infrastruktur- og applikasjonsleveringsprosesser for å finne flaskehalser, og lager en plan for å fikse dem.

 • 2
  DevOps automatisering

  Vi bruker et sett med verktøy for å automatisere deler av programvareutviklingen, som kodegjennomgang, utrulling, kontinuerlig testing og innsamling av kunnskap.

 • 3
  Administrasjon av DevOps

  Vi holder øye med hvordan de nye arbeidsflytene fungerer, sjekker om det DevOps-systemet vi har satt opp er tilstrekkelig fleksibelt, og ser hvordan bedriften håndterer disse forandringene.

Er du interessert i DevOps?
Vi er klare for å hjelpe deg

Kontakt oss

Kontakt oss

Tjenester

Komplett tjenesteomfang

Alle tjenester

Alle tjenester

IT-konsulenter
Icon

Vi hjelper med å sikre at nåværende og fremtidige forretningsbehov er dekket. Med hjelp fra Smidige vil du kunne utnytte IT-infrastrukturen din til det fulle.

Programvareutvikling
Icon

Vår smidige tilnærming gjør at vi kan tilby høykvalitets programvareløsninger som møter de skiftende kravene mer kostnadseffektivt og raskere enn noen gang før.

Cloud
Icon

La oss gjennomgå den nåværende infrastrukturen dere har før dere går over til skyen, eller identifisere underutnyttede ressurser som begrenser effektiviteten av skytjenestene deres.

Atlassian
Icon

Vår Atlassian tjenesteportefølje dekker alle trinnene nødvendig for en vellykket transformasjon, en sømløs overgang, og et sertifisert oppsett av systemet deres.

Administrerte IT-tjenester
Icon

Reduser kostnadene knyttet til applikasjonsbruk betydelig og hold systemfunksjonaliteten oppdatert ved å benytte Smidiges administrerte tjenester, mens dere fokuserer på kjernevirksomheten.

DevOps & Automatisering
Icon

DevOps bidrar til å forbedre din daglige arbeidshverdag, ytelse, inntjening og lønnsomhet. Det dreier seg om kulturendring og utvikling av smidige organisasjoner.

  Klar til å akselerere din skybaserte reise?

  • Legg igjen meldingen din,
   så kommer vi tilbake til deg snart.

   Du kan også nå oss via hei@smidige.no  Ved å klikke "Send" samtykker du til at Smidige lagrer informasjonen din slik at du kan motta informasjon relatert til våre tjenester. Les mer om hvordan vi behandler dine data i vår personvernerklæring.

  Send

  Send