Konsulenttjenester

IT-konsulenter

Hva IT-konsulenttjenester kan bety for din virksomhet

Bedrifter som benytter en strategisk tilnærming til teknologi, er bedre forberedt på å konkurrere i dagens globale marked, minske teknologiske avstander og sikre langsiktig vekst. Vi har designet våre IT-konsulenttjenester med dette for øyet.

Våre konsulenttjenester gir det teknologiske lederskapet ditt selskap trenger for å forbedre driftseffektiviteten og akselerere innovasjon. Vi dekker områder som strategisk planlegging, prosjektledelse, årlig IT-budsjettutforming, evalueringer og mer.

 • Software Software
  Blåkopi og budsjett

  Vi bistår i utformingen av en teknologistrategi for å oppnå deres mål, komplett med en realistisk kostnadsplan og klart definerte forretningsmål. Klart definerte selskapsmål vil lede til riktige beslutninger rundt kostnader.

 • Software Software
  Risiko, revisjoner og compliance

  Vi kan hjelpe dere med å navigere gjennom kompleksiteten av risikostyring og NIST-risikovurderinger, minske eksponeringen og ansvaret knyttet til cybersikkerhetsrisiko, regulatoriske revisjoner og de stadig skiftende kravene til compliance.

 • Software Software
  Skalering i takt med vekst

  Vi bistår med systematisk planlegging for smart vekst, inkludert lansering av nye produkter eller tjenester, kommende ekspansjoner, hybride arbeidsløsninger, fusjoner og oppkjøp, og mer.

Kjerneområder innen IT-konsulenttjenester

Vårt team hjelper organisasjoner gjennom alle stadier av deres utviklings- og implementeringsprosjekter. Vi besitter kunnskapen og erfaringen som trengs for å omdanne tidlige konsepter til detaljerte løsningsspesifikasjoner.

Vi tar også hånd om hele livssyklusen til bedriftssystemer, selv de mest komplekse, og integrerer dem sømløst med forretningsprosesser og IT-infrastruktur.

 • 1
  Fra idé til teknologi

  Vi tilbyr bedrifter innovative løsninger i forkant av deres digitale transformasjon. Som et teknologirådgivningsselskap evaluerer vi levedyktigheten til det opprinnelige konseptet og bestemmer den mest passende teknologiske stabelen for implementering.

 • 2
  Fra teknologi til prosjektplan

  Gjennom forretningsanalyse kan vi tilpasse våre utviklings- og implementeringsstrategier mer presist til bedriftens behov og etablerte konsept.

 • 3
  Fra prosjektplan til gjennomføring

  Vi etablerer og konfigurerer i tråd med avtalte krav, i samsvar med prosjektplanen og samarbeidsmodellen. Vi tilbyr også langsiktig planlegging for vedlikehold og oppgraderinger av programvaren etter implementering.

Er dere på utkikk etter konsulenter med teknologiekspertise?
La oss vurdere prosjektet ditt i dag

Kontakt oss

Kontakt oss

Hvorfor velge teknologikonsultasjon fra Smidige?

 • Kompetanse basert på erfaring

  Mer enn ti års erfaring innen konsulentvirksomhet har gitt oss den kompetansen og kunnskapen vi besitter i dag. Vår portefølje av prosjekter og suksesshistorier fra kunder fortsetter å vokse, og vi er alltid klare til å ta fatt på nye utfordringer.

 • Tverrfaglig talentpool

  Med Smidige som deres partner får dere tilgang til vårt omfattende team av konsulenter, utviklere, arkitekter, forretningsanalytikere og testere når dere setter sammen prosjektteamet deres.

 • Teknisk forståelse av bransjen

  Vi håndterer rådgivning og utviklingsprosjekter innen programvare over flere sektorer. Vårt team har erfarne forretningsanalytikere som dyktig kan omdanne bransjekrav til tekniske spesifikasjoner.

 • Samarbeid med globale programvareleverandører

  Smidige samarbeider med noen av verdens ledende teknologiselskaper, som AWS, Microsoft, Atlassian og flere. Våre eksperter gjennomgår jevnlig sertifisering for å bekrefte sin forståelse av krav og beste praksis fra disse tjenesteleverandørene.

 • Efterlevelse av internasjonale kvalitets- og sikkerhetsstandarder

  Vi følger anerkjente standarder for sikkerhet og compliance. Vi sikrer at arbeidsprosessene for prosjektene er trygge, og vi bistår bedrifter med å implementere løsninger som håndterer kontinuerlig datalagring og -behandling i samsvar med spesifikke bransjestandarder.

Ønsker dere at prosjektinvesteringen skal gi håndfaste resultater?
Finn ut hvordan fra våre eksperter

Kontakt oss

Kontakt oss

Tjenester

Komplett tjenesteomfang

Alle tjenester

Alle tjenester

IT-konsulenter
Icon

Vi hjelper med å sikre at nåværende og fremtidige forretningsbehov er dekket. Med hjelp fra Smidige vil du kunne utnytte IT-infrastrukturen din til det fulle.

Programvareutvikling
Icon

Vår smidige tilnærming gjør at vi kan tilby høykvalitets programvareløsninger som møter de skiftende kravene mer kostnadseffektivt og raskere enn noen gang før.

Cloud
Icon

La oss gjennomgå den nåværende infrastrukturen dere har før dere går over til skyen, eller identifisere underutnyttede ressurser som begrenser effektiviteten av skytjenestene deres.

Atlassian
Icon

Vår Atlassian tjenesteportefølje dekker alle trinnene nødvendig for en vellykket transformasjon, en sømløs overgang, og et sertifisert oppsett av systemet deres.

Administrerte IT-tjenester
Icon

Reduser kostnadene knyttet til applikasjonsbruk betydelig og hold systemfunksjonaliteten oppdatert ved å benytte Smidiges administrerte tjenester, mens dere fokuserer på kjernevirksomheten.

DevOps & Automatisering
Icon

DevOps bidrar til å forbedre din daglige arbeidshverdag, ytelse, inntjening og lønnsomhet. Det dreier seg om kulturendring og utvikling av smidige organisasjoner.

  Klar til å akselerere din skybaserte reise?

  • Legg igjen meldingen din,
   så kommer vi tilbake til deg snart.

   Du kan også nå oss via hei@smidige.no  Ved å klikke "Send" samtykker du til at Smidige lagrer informasjonen din slik at du kan motta informasjon relatert til våre tjenester. Les mer om hvordan vi behandler dine data i vår personvernerklæring.

  Send

  Send