Teknologirådgivning

Cloud

Sikre fremtidig fleksibilitet ved å ruste opp infrastrukturen i dag

Vi tilbyr rådgivning om skytjenester for å hjelpe bedrifter med å gjenkjenne og høste fordelene med slike tjenester, samt for å identifisere utfordringer med eksisterende skyløsninger. Smidiges skykonsulenter kan hjelpe med migrering til den skyplattformen dere ønsker, samt med utvikling og integrasjon.

 • Strategy Strategy
  Skykonsultasjon

  Uavhengig av erfaring med skytjenester eller kortsiktige og langsiktige forretningsmål, bør alle bedrifter som investerer i skyapplikasjoner følge bestemte anbefalte prosedyrer.

   

  Våre tjenester innen skykonsultasjon inkluderer vurdering av beredskap, valg av optimal konfigurasjon, arkitektur, utarbeidelse av veikart og utvikling av konseptbevis (PoC).

 • Strategy Strategy
  Infrastrukturvurdering

  Overgangen til skytjenester starter med en grundig vurdering av infrastrukturen, applikasjonene og de implementerte prosessene.

   

  Våre konsulenter kan analysere IT-infrastrukturen og deretter planlegge utvikling og/eller migrering av skyapplikasjoner i tråd med spesifikke forretningsprioriteringer og kapasitet.

 • Strategy Strategy
  Migrering til skyen

  Noen av systemene kan enkelt overføres til en skyinfrastruktur uten endringer i applikasjonskoden. Denne tilnærmingen kan være til hjelp for bedrifter som må migrere eldre applikasjoner innen en gitt tidsramme.

   

  Som kostnadseffektivitet kan det være et første steg i transformasjonen. Dette kan etterfølges av gradvis optimalisering av applikasjoner og en dypere integrering med skytjenester.

Klar for skyen?
Teamet vårt vil veilede gjennom transformasjonen til skyen

Kontakt oss

Kontakt oss

Vår tekniske kompetanse

 • Skymigrering

  Smidige gjennomfører komplekse direkteoverføringer og flertrinnsoverføringer til skytjenester. Vi flytter ikke bare et system fysisk og etablerer det i et nytt miljø, men forbedrer også funksjonalitet, UI/UX, ytelse og sikkerhet. Dette resulterer i en bærekraftig løsning som er enkel både å bruke og administrere.

 • Redesign av arkitektur

  Omforming av programvarearkitekturen er en kritisk del av Smidiges tjenester innen skymigrering. For å omdanne eldre lokalbaserte infrastrukturer til skybaserte, trenger vi ofte å bygge dem opp igjen. Vi tilbyr skyarkitekturer som er enkle å implementere, konfigurere og skalere for fremtiden - arkitekturer grunnlagt på vår beste kunnskap og erfaring.

 • Skyførst-utvikling

  I samsvar med aktuelle forretningsbehov utvikler teamet vårt skreddersydde løsninger fra bunnen av. Våre skyklare systemer har innebyggede sikkerhets- og tilkoblingsfunksjoner, noe som gjør videre utrulling og tilpasning til en enkel prosess.

 • Skyintegrasjon

  Vi håndterer integrasjonsutfordringer ved å knytte skyapplikasjoner til lokale systemer eller andre skyløsninger. Ved å skape et sammenkoblet økosystem garanterer vi sømløs datautveksling og håndtering av arbeidsflyt, samtidig som vi opprettholder økosystemets robusthet og feilfri drift.

Modeller for skydistribusjon

Skytjenester finnes i mange varianter, og vår oppgave er å bistå bedrifter med å velge den som best svarer til deres forretningskrav og etterlevelsesretningslinjer.

Models
Offentlige skytjenester

Vi anbefaler offentlige skytjenester når bedrifter er åpne for å gi fra seg eksklusivt eierskap til programvaren i bytte mot flere tjenester med minimal administrativ innsats.

Vi anbefaler bedrifter å benytte seg av private skytjenester når de ønsker å bevare autonomi over programvaren, samtidig som de kan håndtere skyløsningene sine på en måte som er lik drift av lokale systemer.

Vi utvikler virtuelle private skytjenester som kombinerer fordelene ved både offentlige og private skyer, slik at bedrifter kan omgå ulempene ved valget mellom privat og offentlig sky.

Vi anbefaler bedrifter å benytte seg av en hybrid sky dersom de ønsker å utnytte åpenheten og fleksibiliteten som den offentlige skyen tilbyr, samtidig som de beholder full kontroll over kritiske bedriftsprosesser og data i sin lokale infrastruktur.

Vi bruker vår ekspertise innen skydatabehandling for å hjelpe kundene våre med å forstå og håndtere komplekse skyøkosystemer som involverer flere skydistribusjonsmodeller eller skyløsninger fra ulike leverandører.

Leter dere etter en skyløsning?
La oss diskutere deres krav og behov

Kontakt oss

Kontakt oss

Skyplattformer vi jobber med

 • Platform Platform

  Smidige tilbyr konsultasjon, utvikling og driftsstøtte på AWS for bedrifter. Vi baserer oss på AWS for å levere skyløsninger til virksomheter, mikrotjenester, infrastruktur som kode, CI/CD-automatisering og mye annet.

 • Platform Platform

  Azure er vår foretrukne plattform for utvikling av skybaserte apper, som for eksempel IoT- og ML-programvare. Den gir enorm prosessorkraft og toppmoderne databeskyttelse.

 • Platform Platform

  Smidige har også omfattende erfaring med Google Cloud Platform (GCP), og utnytter dens avanserte analyseverktøy, AI, og varierte sky-løsninger. Enten det er å bruke BigQuery for datainnsikt eller å distribuere containeriserte applikasjoner med Kubernetes Engine, dekker vi dine GCP-behov.

 • Skyaktiverte mikrotjenester

  Våre eksperter skaper mikrotjenestebaserte skyarkitekturer ved å dele applikasjoner inn i selvstendige tjenester som kommuniserer gjennom API-er.

  Vi velger mikrotjenestearkitektur framfor tradisjonell monolittisk arkitektur for å sikre at de løsningene vi leverer er lette å sette opp, håndtere og feilsøke. Vi ønsker også at løsningene våre enkelt skal kunne vokse ved å skalere individuelle tjenester, heller enn å utvide hele systemet.

  Micro
 • Micro

  Containerteknologi i skyen

  Vi bistår bedrifter i å ta i bruk skycontainere ved hjelp av funksjonene fra de fremste teknologiene for containerisering av programvare, som Docker, Kubernetes, Amazon ECS og flere.

  Ved å benytte en containerbasert tilnærming til utrulling og vedlikehold av skyapplikasjoner, skiller vi programvarepakker fra operativsystemet. Dette gjør dem enkelt å overføre og kompatible med enhver plattform. Vi oppnår topp sikkerhet og ytelse ved å kombinere skycontainere med en mikrotjenestearkitektur.

Intelligent skytjeneste

Smidige bistår bedrifter i å dra nytte av skytjenester for deres ressurskrevende løsninger, enten det er AI, IoT eller stordata.

 • Skytjeneste for AI

  Vi benytter skyen for å trene og distribuere maskinlæringsmodeller, utføre innholdsutvinning og kognitive tjenester, samt lage svært intelligente chatroboter. Vi gjør skyen om til knutepunkter for hosting av ferdigstilte AI-løsninger eller testmiljøer for AI-prosjekter.

 • Skytjeneste for IoT

  Smidiges team kombinerer skyteknologi med IoT for å assistere kundene våre i å utvikle og håndtere sammensatte miljøer av tilkoblede enheter og data. Våre IoT-løsninger drifter industrielle prosesser, støtter tilkoblede husholdningsapplikasjoner og gir millioner av mennesker tilgang til offentlig IoT.

 • Skytjeneste for stordata

  Vi tar for oss de akutte utfordringene knyttet til lagring, behandling og visualisering av stordata ved å benytte skyberegningens muligheter. For å gi bedrifter tilgang til relevant drifts- og kundedata i et trygt og kompatibelt miljø, justerer vi skykapasiteten etter volum, hastighet og variasjon av big data.

Ekstra skytjenester

Når bedrifter søker etter konsulentpartnere innen skytjenester, trenger de ofte bistand til et vidt spekter av oppgaver relatert til skyen som går utover det innledende oppsettet. Vi tilbyr denne tilleggstjenesten til alle våre kunder.

 • Sikkerhet

  Ved å implementere skyspesifikke sikkerhetstiltak, fjerner vi potensielle sikkerhetsutfordringer i skyen. Våre eksperter benytter de beste sikkerhetsmetodene for å sikre at skyutplasseringen deres er robust overfor stadig skiftende trusler og overholder internasjonale og bransjerelaterte lover og regler.

 • Mobilitet

  Vår ekspertise garanterer at deres skybaserte applikasjoner fungerer sømløst på forskjellige mobile plattformer og enheter. Vi tilbyr forbedret tilkobling for ansatte og systemer, operativ fleksibilitet og solid sikkerhet for alle skyprosjekter med essensielle mobile behov.

 • Administrasjon

  Når dere mangler de interne ressursene til å håndtere skyimplementering, kan Smidige bistå. Vi tilbyr støtte og kontinuerlig drift på alle stadier av skyutrulling for å sørge for at løsningen deres kontinuerlig er oppdatert, sikker og møter brukernes behov.

Leter dere etter ekspertkonsulenter?
La dem vurdere prosjektet ditt nå

Kontakt oss

Kontakt oss

Tjenester

Komplett tjenesteomfang

Alle tjenester

Alle tjenester

IT-konsulenter
Icon

Vi hjelper med å sikre at nåværende og fremtidige forretningsbehov er dekket. Med hjelp fra Smidige vil du kunne utnytte IT-infrastrukturen din til det fulle.

Programvareutvikling
Icon

Vår smidige tilnærming gjør at vi kan tilby høykvalitets programvareløsninger som møter de skiftende kravene mer kostnadseffektivt og raskere enn noen gang før.

Cloud
Icon

La oss gjennomgå den nåværende infrastrukturen dere har før dere går over til skyen, eller identifisere underutnyttede ressurser som begrenser effektiviteten av skytjenestene deres.

Atlassian
Icon

Vår Atlassian tjenesteportefølje dekker alle trinnene nødvendig for en vellykket transformasjon, en sømløs overgang, og et sertifisert oppsett av systemet deres.

Administrerte IT-tjenester
Icon

Reduser kostnadene knyttet til applikasjonsbruk betydelig og hold systemfunksjonaliteten oppdatert ved å benytte Smidiges administrerte tjenester, mens dere fokuserer på kjernevirksomheten.

DevOps & Automatisering
Icon

DevOps bidrar til å forbedre din daglige arbeidshverdag, ytelse, inntjening og lønnsomhet. Det dreier seg om kulturendring og utvikling av smidige organisasjoner.

  Klar til å akselerere din skybaserte reise?

  • Legg igjen meldingen din,
   så kommer vi tilbake til deg snart.

   Du kan også nå oss via hei@smidige.no  Ved å klikke "Send" samtykker du til at Smidige lagrer informasjonen din slik at du kan motta informasjon relatert til våre tjenester. Les mer om hvordan vi behandler dine data i vår personvernerklæring.

  Send

  Send