Preview

Smidige

Vår tilnærming

Samarbeidsprosess

 • Steg
 • Kunde
 • Smidige
 • Steg

  Forberedelser

  Kunde

  Identifisering av virksomheten
  Definisjon av omfang

  Smidige

  Behovsanalyse
  Kompetansekartlegging

  Prosessdefinering
  Utvikling av veikart

  1
 • Steg

  Etablering

  Kunde

  Godkjenning av kandidater
  Kunnskapsoverføring

  Smidige

  Etablering av kjernegruppe
  Kunnskapsinnsamling

  Oppsett av testmiljø
  Metodejustering

  2
 • Steg

  Drift

  Kunde

  Godkjenning av leveranser
  KPI-kontroll

  Smidige

  Fremdriftsrapportering
  Teamjustering

  Ytelsesoptimalisering
  Kunnskapsakkumulering

  3
Vil du vite mer?

Kontakt oss

Kontakt oss

Digital innovasjon og digitalisering

Som et kvalitetsfokusert selskap setter og opprettholder Smidige konsekvent høye standarder innen innovasjon og digitalisering.

 • Etterlevelse

  Vi garanterer full etterlevelse av nasjonale og internasjonale forskrifter, inkludert innen cybersikkerhet og kodestandarder, takket være vår uforbeholdne forpliktelse til sikkerhet.   Våre tiltak er grunnfestet i selskapets retningslinjer som skisserer hvordan vi håndterer forretning, medarbeidere og kunderelasjoner.

 • Kodekvalitet

  For å garantere kodelesbarhet, vedlikehold og testbarhet, bruker vi verktøy som SonarQube, CheckStyle, PMD og andre for å evaluere kodekvalitet.   Vi bruker også SQALE for vurdering av kildekoden samt manuelle kodegjennomganger.

 • Forskning og utvikling

  Smidige utforsker kontinuerlig nye innovasjoner ved å bestemme markedets relevans og identifisere muligheter for inntektsvekst for våre kunder.   Vi er stadig på jakt etter å forbedre vår daglige drift og utvide vår teknologiske kunnskap.

 • Sikkerhet

  Vi innfører sikkerhetstiltak gjennom hele systemutviklingslivssyklusen (SDLC), i samsvar med sikkerhetsstandarder som PCI-DSS, HIPAA, ISO/IEC, OWASP, ISO 27001, Retningslinjer for Sikker Koding, og med jevnlig sikkerhetstesting.

Partnerskap

Vårt mål er å tilføre verdi til virksomheten deres ved å levere høykvalitetstjenester med mindre investeringer. Vi tilpasser våre prosesser etter deres behov, slik at dere kan outsource arbeid til oss med full tillit og sikkerhet.

Models
Synlighet

Med bruk av verktøy for planlegging, rapportering og endringsledelse, vil våre outsourcing-oppdrag være transparente for både kunder og ingeniører. Denne tilnærmingen gir dere full oversikt over prosjektets budsjett og tidsplan.

Basert på de spesifikke prosjektmålene, tilbyr vi en tilpasset samarbeidsmodell og utviklingsmetodikk, og setter sammen et team av spesialister med relevant kompetanse.

Med hovedkontor i Sveits og regionale kontorer i USA og Norge, kan vi smidig tilpasse oss deres tidsplan. Uavhengig av sted garanterer vi rask tilbakemelding via deres foretrukne kommunikasjonskanal.

Vår tilnærming kombinerer de mest effektive elementene fra Lean og Scrum for å sikre skalerbarhet og fleksibilitet ved behov. Gjennom alle prosjektfaser kan vi justere prosessene våre etter deres skiftende tidsrammer og krav, samtidig som vi holder kostnadene nede.

Vår policy for risikostyring sikrer stabile og forutsigbare forhold ved å identifisere og eliminere risikoer før de blir en trussel mot effektiv teknologidrift eller fører til kostnadskrevende etterjusteringer.

Vi ser frem til å vise vår beste praksis i deres kommende prosjekt

Kontakt oss

Kontakt oss

Distribuerte prosjekter med flere leverandører

 • Mange av våre kunder er involvert i internasjonale, distribuerte prosjekter. Takket være vår erfaring med fjernsamarbeid og Scrum-metodikk, kan vi sømløst integrere oss i geografisk spredte team med flere leverandører.

 • Enten dere er på utkikk etter flere uavhengige team, tverrfunksjonelle team fordelt over flere steder, eller et samlet team fra flere internasjonale leverandører, står Smidige (Itransition) klare til å tilby den rette distribuerte Scrum-løsningen for dere:

 • Våre solide samarbeidsstrategier gjør at vi kan overkomme geografiske, språklige og kulturelle barrierer, samt effektivt kommunisere og håndtere avhengigheter mellom team innenfor den delte infrastrukturen og over flere steder.

  • Isolated Scrum
  • Scrum av Scrums
  • Fullstendig integrert Scrum

  Klar til å akselerere din skybaserte reise?

  • Legg igjen meldingen din,
   så kommer vi tilbake til deg snart.

   Du kan også nå oss via hei@smidige.no  Ved å klikke "Send" samtykker du til at Smidige lagrer informasjonen din slik at du kan motta informasjon relatert til våre tjenester. Les mer om hvordan vi behandler dine data i vår personvernerklæring.

  Send

  Send