Smidige blir AWS Select Services Partner

Pressemelding

8. mai, 2023

Smidige, en ledende skypartner, har nylig oppnådd status som AWS Select Tier Services Partner. Som en anerkjent og autorisert partner, samarbeider Smidige tett med AWS for å hjelpe kundene med å maksimere fordelene av AWS sine tjenester og videreutvikle virksomheten deres.

For å oppnå denne partnerstatusen, måtte Smidige møte kravene satt av AWS Partner Network (APN), som inkluderte å bekrefte vår kunnskap, erfaring og tidligere suksesser hos kundene.

“Som en betrodd AWS-partner og ledende skyleverandør, jobber Smidige sammen med AWS for å tilby pålitelige, skreddersydde og skalerbare løsninger for et bredt spekter av bransjer. Vi er dedikerte til å bruke vår ekspertise, teknologi og kompetanse for å lede bedrifter mot digital transformasjon. I samarbeid med AWS utarbeider vi detaljerte veikart som samsvarer med kundenes behov”, sa Ruslan Valiyev, administrerende direktør i Smidige.

Som en del av vårt stadig voksende tilbud av AWS-tjenester, tilbyr vi AWS-rådgivning som omfatter utforming av skystrategi, optimalisering, full migrering av applikasjoner og infrastruktur til AWS, samt AWS-utvikling for å skape skynative løsninger. Vi har investert i AWS-sertifiseringer for våre spesialister, som nå inkluderer sertifiserte AWS-utviklere, løsningsarkitekter, sikkerhetseksperter, DevOps-ingeniører og SysOps-administratorer.

Å avansere gjennom AWS-partnerskapsnivåene forbedrer ikke bare Smidiges synlighet i AWS Partner Network, men gir også nye muligheter for vår felles forretningsutvikling med AWS. Vår nye partnerstatus vil tillate oss å videreutvikle vår AWS-kompetanse ved å dra nytte av flere fordeler som opplæring, programmer, verktøy, ressurser og støtte, som vil hjelpe oss i å utvikle, markedsføre og selge våre rådgivnings- og ingeniørtjenester. Dette vil i siste instans føre til bedre resultater for våre kunder.

Hvis du ønsker å lære mer om våre skyløsninger og hva vi kan tilby, vennligst ta kontakt eller besøk vår APN-katalogside.

I mellomtiden ser vi frem til å møte deg på AWS Summit Berlin i mai.

Dele

Kopiert